Het laatste nieuws


Allereerst wil ik iedereen bedanken voor alle lieve berichten, dat heeft mij veel goed gedaan. Het sluiten van de winkel in Soest was een enorme klap, waar ik de afgelopen maanden echt van bij heb moeten komen. Ik heb de eerste weken amper iets gedaan, laat staan iets gebakken. Maar naarmate de tijd verder ging zijn de bakkriebels steeds meer de overhand gaan nemen ( en de vragen van klanten om producten). Daarom ben ik de afgelopen weken druk bezig geweest met het uitproberen van onze recepten in andere ovens, het vegan maken van producten  en het ontwikkelen van nieuwe producten.

Helaas zijn er geen financiele middelen meer om een nieuwe winkel te openen, dus hebben wij besloten dat ik vanuit ons (glutenvrije) huis de bakkerij ga draaien. Anders dus dan dat u gewend was, daarom heeft dit een aantal consequenties voor de manier waarop u uw producten in huis kan halen.

Vanaf 10  oktober zal er met regelmaat een kraam van de bakkerij zijn bij Hoeve Ravenstein in Baarn tijdens hun kleinschalige markten.  Verder kunt u via de webshop bestellen en kiezen voor afhalen in Amersfoort of verzenden met DHL. 

De webshop zal vanaf 1 oktober weer online zijn.

Voor het bestellen voor verzending geldt dat alles besteld voor maandag 12.00 de daarop volgende woensdag of donderdag wordt verzonden. Verzendkosten zullen worden verlaagd naar 5,75 euro. Er is geen minimum bedrag voor uw bestelling. U zult wel zien dat bepaalde producten niet meer per stuk zijn te bestellen, maar bijvoorbeeld per 2 of 4. Gebak en taart kunnen wij helaas niet verzenden.

Voor het bestellen voor afhalen kunt u zelf een dag aangeven. In principe kan op iedere dag worden afgehaald in overleg. Enige uitzondering hierop zijn de broden. Deze kunnen worden afgehaald op woensdag of donderdag. Voor het maken van een afspraak over de afhaaltijd en evt dag zullen wij u een email sturen of bellen. Betaling van uw bestelling kan via de webshop met Ideal en evt met pin bij ons aan de deur. Contant geld kunnen wij helaas niet aannemen.

Donuts zullen 1 keer per maand worden gebakken. de data staan bij de donuts in de webshop vermeld. Afhalen van Donuts is in de middag of begin van de avond van de bakdag (hiervoor maken wij een afspraak met u) of worden dezelfde dag nog verzonden.

Zoals u gewend was van ons bakken wij met seizoensproducten en zal het assortiment per kwartaal verschillen. Mocht u op zoek zijn naar een speciale taart, koek of gebak dan maken wij dat graag op maat voor u. Uiteraard kunnen wij hierbij ook rekening houden met uw allergene wensen.

Ik hoop dat de opzet van de webshop samen met de markten duidelijk is en ik hoop u graag weer te mogen verwelkomen bij Bakkerij Puur.  Mocht u vragen hebben dan hoor ik dat graag.

met vriendelijke groet,
Anouk Kluit