Het laatste nieuws


Kerstbrunch

Op tweede kerstdag is het mogelijk een brunch bij ons te nuttigen. Vanaf 11.00 bent u van harte welkom en staat er een buffet met heerlijke koude en warme gerechten voor u klaar. Uiteraard is alles gluten- en koemelkvrij en is suikervrij en vegan een optie die wij aanbieden.
Om de brunch feestelijk af te sluiten zal er een parade van gebakjes, cakes en ijs zijn. Voor een kleine meerprijs kunt u de brunch beginnen met champagne en/of als eerste gang een kopje soep.
De brunch kost € 45,- voor een volwassene en kinderen tot 12 jaar zijn de helft van de prijs. Alleen op reservering. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, reserveren is mogelijk via e-mail of telefoon.

Oliebollen

Vanaf 27 december gaan wij weer oliebollen bakken!
De oliebollen zijn glutenvrij, melkvrij, tarwevrij en notenvrij. Op bestelling kunnen wij ook sojavrije oliebollen bakken. Voor klanten die wel graag onze oliebollen willen eten met en oud en nieuw, maar deze niet kunnen komen halen gaan wij halverwege december al bakken. De oliebollen worden dan verzonden en moeten hierna meteen worden ingevroren. Opwarmen kan in de oven of magnetron. Bestellen van oliebollen om te worden verzonden kan tot en met 16 december. Wij zullen de oliebollen dan 17 en 18 december versturen.

Markten

De komende maanden staan wij weer op verschillende markten. Je kan ons vinden:

  •  
Op zondag 22 december zijn wij te vinden bij Hoeve Ravestein in Baarn.
 


Openingstijden & Bereikbaarheid

Wij zijn in december extra geopend op:
  • Woensdag 11/18 december 11.30 tot 16.30
  • Maandag 23 /30 december 10.30 tot 16.30
  • Dinsdag 24 december 8.00 tot 15.00
  • Dinsdag 31 december 9.00 tot 14.30
Vanaf 1 januari 2020 zullen wij gesloten zijn tot 16 januari.

Tijdens de openingstijden kunt u ons bereiken via ons telefoonnummer op 035 - 700 97 48. Buiten deze tijden kunt u ons het beste een e-mail sturen op info@bakkerijpuur.nl